top of page
Maria Lichtmis

Maria Lichtmis

De klassen van juf Marlies en juf Karen bakten op woensdagvoormiddag pannenkoeken. Zo konden we op Maria Lichtmis alle leerlingen en leerkrachten verwennen met een pannenkoek.

Kerstviering

Kerstviering

Met de hele school vierden we samen Kerstmis in de kerk.

Oliebollen

Oliebollen

Ook dit jaar trakteerde De Leuning opnieuw alle klassen op oliebollen. Ze smaakten heerlijk! Een dikke dankjewel!

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas mocht, na enkele coronajaren, eindelijk terug op bezoek komen. En dat deed hij in stijl! Hij kwam toe op de motor. Vergeetpiet was wel zijn sleutel verloren en wij mochten hem helpen zoeken. Elke klas had ook iets voorbereid voor de Sint. Het was een leuk feest!

Ons sprongverhaal

Ons sprongverhaal

Tijdens de voorleesweek maakten we een mooi verhaal met de school. Enkele klassen hielpen het verhaal meeschrijven, andere klassen tekenden er mooie tekeningen bij, de klas van juf Trui maakte het voorblad en nog anderen verzonnen titels. Zijn jullie ook benieuwd? Je leest het verhaal hier.

Voorleesweek

Voorleesweek

Ook onze school nam deel aan de voorleesweek. Zo schreven we met alle klassen één groot sprongverhaal, tekenden we onze allergrootste droom zoals in de GVR, kwamen grootouders en ouders voorlezen in de klassen en de kinderen van de klas van juf Karen gingen zelf gaan voorlezen in de kinderopvang Auricula.

Mooimakers

Mooimakers

Elke maand is er een andere klas verantwoordelijk om de buurt proper te houden. Met grijptangen, handschoenen en vuilniszakken trekken we de straten in om afval te rapen.

Bosdag

Bosdag

We trokken met de hele school op bosdag naar de Gavers. In de voormiddag maakten we een wandeling langs het meer en door het bos met de boskoffer. In de namiddag speelden we het grote 'De Sprongganzenbord'.

Dag van de sportclub

Dag van de sportclub

Eén keer per jaar mogen de leerlingen die in een sportclub zitten in uniform naar school komen. En wat zijn zij daar fier op!

Bruggenloop

Bruggenloop

Zoals elk jaar waren wij meer met velen aanwezig op de bruggenloop. Wat hebben we goed gelopen. Proficiat aan alle lopertjes!

Eerste schooldag

Eerste schooldag

Op 1 september rolden we het nieuwe schooljaar in. Dit deden we behoorlijk letterlijk want we speelden allerlei spelletjes met ballen.

bottom of page